Visie

Visie…onze filosofie

Uitgebreid onderzoek en talloze studies hebben het belang van goede voeding aangetoond. Gelukkig is er een bewustwordingsomslag te zien in de maatschappij van vandaag. Waar enkele jaren geleden de ongezonde snack het enige aanbod was, eisen medewerkers en overheden vandaag de dag bedrijven en instellingen een gezond alternatief bieden.

Tevens wordt er een duidelijke link gelegd tussen gezondheidsklachten en het missen van belangrijke voedingstoffen. Het gros van de bekende welvaartsziektes zijn simpelweg te voorkomen door een goede voedingspatroon.

Het Voedingscentrum

De afgelopen jaren zijn mensen steeds bewuster gaan leven. We zijn meer bezig met ons gewicht, beweging en gezonde voeding. Van een uitgebalanceerde voeding hoeft men niet alleen thuis te genieten, maar ook op school, werk en tijdens sport.

Het voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedingskeuze.

Directeur Gerda Feunekes; “Wij bevorderen gezonde en meer duurzame keuzes bij consumenten. Uitgangspunt is om de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te laten zijn. Wij zoeken de samenwerking met lokale professionals en andere relevante partijen”

In deze sluit het assortiment van Healthy Food Solutions naadloos aan bij de richtlijnen van het voedingscentrum Nederland.

Wij zijn U graag van Dienst!

team-foto

 

Wij zijn U graag van Dienst!
TEAM Healthy Food Solutions